Om oss

Bli en av oss

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta tillsammans med oss i korta eller långa, små eller stora uppdrag. Du har studie- och yrkesvägledarexamen och är erfaren vägledare, gärna inom flera av våra verksamhetsområden.

Vi söker medarbetare som är intresserade av att arbeta inom Vägledningskompetens på heltid, men även dig som är intresserad av uppdrag vid sidan av din ordinarie tjänst.

Välkommen att skicka en kort beskrivning av bl.a. din vägledningsbakgrund till Johan och berätta om vad och hur du är intresserad av att arbeta med oss.

johan

Johan Dahlberg

Verksamhetsansvarig för Vägledningskompetens är Johan Dahlberg. Johan är erfaren studie- och yrkesvägledare och har arbetat inom såväl grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och arbetsmarknad. Johan har både studie- och yrkesvägledarexamen och filosofie kandidatexamen med studie- och yrkesvägledning som huvudämne från Lärarhögskolan i Stockholm.

Läs mer om Johan Dahlberg »

Viktoria Boiardt

Viktoria Boiardt arbetar på som studie- och yrkesvägledare inom Vägledningskompetens. Hon har en bred erfarenhet från såväl grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, SFI och från arbetsmarknadsområdet. Även Viktoria har sin studie- och yrkesvägledarexamen från Lärarhögskolan i Stockholm där hon också har en filosofie kandidatexamen med studie- och yrkesvägledning som huvudområde.

Läs mer om Viktoria Boiardt »

viktoria

Örjan Albihn

En riktig vägledarräv vid Vägledningskompetens är Örjan Albihn. Örjan, som av Vägledarföreningen tilldelats det nationella priset som årets Karriärvägledare 2012, är en mycket erfaren studie- och yrkesvägledare och har arbetat inom yrket i mer än 40 år. Förutom behörighet som studie- och yrkesvägledare har han en socionomexamen. Den första dryga halvan av sitt yrkesliv arbetade Örjan som studie- och yrkesvägledare inom grundskolan.

Läs mer om Örjan Albihn »

Anna Rundberg

Studie- och yrkesvägledare vid Vägledningskompetens är Anna Rundberg. Anna har examen från studie- och yrkesvägledarprogrammet på Stockholms universitet, en utbildning hon har studerat på senare år. Förutom att arbeta som studie- och yrkesvägledare har Anna en lång erfarenhet från tidigare anställningar när det gäller mötet med människor. 

Läs mer om Anna Rundberg »

Anna Rundberg

Ewa Härnsten

Ewa Härnsten är en mycket erfaren studie- och yrkesvägledare hos Vägledningskompetens. Hon har arbetat som studievägledare sedan examen från Lärarhögskolan i Stockholm 1989. Bakgrunden inom studie- och yrkesvägledning finns på grundskolan, sedan gymnasiet där hon arbetat i 20 år och senast innan nuvarande anställning på Kungliga tekniska högskolan, KTH i Stockholm där hon arbetat som programstudievägledare och även haft kurser i Aktiv karriärstart för studenter i åk 3.

Läs mer om Ewa Härnsten »

Sara Johansson

Sara Johansson arbetar som studie- och yrkesvägledare inom Vägledningskompetens samtidigt som hon arbetar deltid som vägledare inom Vuxenutbildningen i Nässjö kommun. Saras studie- och yrkesvägledarexamen är från Malmö Högskola 2010. Sedan dess har hon arbetat i Jönköpings län som SYV inom grundskolan, SFI, vuxenutbildningen och arbetsmarknadsuppdrag. Utifrån grundskolan i Tranås har hon arbetat med Östergötland som upptagningsområde i gymnasievalet.

Läs mer om Sara Johansson »

Sara Johansson
Vägledningskompetens

Vägledningskompetens

Vägledningskompetens i Östergötland erbjuder både kompetens och flexibilitet – med lokal förankring.

Läs mer om oss